BM besök & läkarbesök .

Var ju hos BM iförrgår & jag gillar inte riktigt den BM & har aldrig gjort, hon lyssnar på hälften av vad man säger & kan ställa samma dumma frågor tusen gånger för att få samma svar ungefär.
Men frågade om hon inte kunde göra en hinnsvepning till vilket hon ansåg inte var någon mening med så då sa jag till henne att boka en tid till läkaren på obs.mottagningen för en bedömning av igångsättning.
Till en början tyckte hon jag skulle träffa läkaren hos dom vilket jag inte tyckte eftersom det blir ändå så att jag måste träffa läkaren på sjukhuset oavsett & då påstod hon att det skulle bli svårt med tider jada jada...
Men tillslut förstod hon mig & vad jag menade så hon ringde & jag fick en tid redan igår morse.

När vi kom till sjukhuset igår så hade det blivit dubbelbokat & då ville jag bara spy på allt & började lipa lite & dom som känner mig vet att det är en ovanlighet ;)
Sköterskan som meddelade oss hade nog fått fel om vad vi gjorde där för hon snacka om ryggproblem & grejer men sak samma.

Läkaren var skitbra , han förklarade hur en igångsättning gick till & vilka risker som finns när man sätter igång , lite om förutsättningarna mm . Han sa att han skulle göra en hinnsvepning & så skulle vi låta den få chans att ev sätta igång förlossningen ( lite komiskt att BM inte ansåg det vara lönt haha ). Han sa att idag var för tidigt att sätta igång om man ville se om denna hinnsvepningen skulle ge effekt & på Fre- Sön planerar man inga igångsättningar om det inte är "akut" för det bara är 1 läkare på 3 ställen.
Så jag fick en tid kl. 9 på Måndag , då ska jag infinna mig på förlossningen om inget satts igång under helgen.
Fick även en sovdos med mig hem så jag kunde få sova en natt & ladda batterierna & om jag inte stod ut under helgen skulle jag ringa in så kan jag läggas in för avlastning & smärtlindring.

Han var verkligen toppen , han lyssnade på mig , dock behövde jag inte säga mycket mer än ja & nej för han sa ju allt själv & förstod mig & menade även på att man inte bara kan utgå ifrån medicinska skäl mm.

En stor klump släppte kan jag lova, jag har en dag då jag vet att det åtminstone sätts igång , ser ett slut på detta helvetet . Det motiverar mig en hel del & efter att ha fått sova en hel natt så känner jag mig lite mer stark psykiskt .

Jag trodde jag skulle få förklara,försvara & gråta för att få igenom en igångsättning men det var ingen diskussion på det viset om det, så det är skönt att bli tagen på allvar & bemött på ett respektfullt sätt.
Ser fram emot att slippa må skit & slippa ha så jävla ont kan jag lova  & framför allt att få träffa vår lille son:)









Postat av: Familjen Korb ♡ Tvåbarnsmamma

Så senast måndag (om inte igångsättningen drar ut på tiden) så har du din pluttis? :D

Härligt!

2010-07-02 @ 10:06:58
URL: http://salkert.se

BRA ATT VETA INNAN DU KOMMENTERAR:
1. Din kommentar granskas av mig innan den publiceras i bloggen
2. Frågor etc besvaras inte i bloggen, har du en fråga lämna din @ eller bloggadress.
3. Reklam & annat trams raderas direkt!
4. Hot polisanmäls!

Namn
E-post * publiceras ej
Hemsida/Blogg

Kom ihåg mig?